Mese a crypto világból

Cryptomania

Cryptomania

Esik a Bitcoin!

2018. január 17. - kettomegketto

Óriásit zuhant a Bitcoin, és vele együtt az egész kriptopiac! Befektetők pánikban vannak. Lehet, hogy most kell menekülni a kriptovalutáktól? Az Ázsiai piac bizonytalansága miatt a BTC/USD árfolyam rövid idő alatt a felére esett vissza. Vége a kriptocsodának?

bitcoin_price_2014.jpg

Az eset, bár a klikkelők nagy része a 2018-as év eleji árfolyam zuhanás hatására, és annak magyarázatát várva jutottak erre az oldalra, de 2014-es évben történt. A Bitcoin 1000$-os árfolyam plafont elérve - rövid megszakításokkal - 220$-os egységárig esett vissza. Az emberek pánikoltak, a Wall Street pénzügyi-birodalom császárai örömmel konstatálták az általuk nem regulázott pénzügyi piac bukását. Azonban, ha nagyobb távlatból nézzük, már alig látszik az a hupli, amit a 2014-es esés okozott. Ilyen egy volatilis pénzügyi eszköz. 

bitcoin_price_2014-2018.jpg

Így megy ez. Ha valaki biztos megtérülést keres, fektessen Állampapírba.

Tipp: Senki ne fektessen olyan pénzt kriptovalutába, aminek az elvesztése megélhetési nehézséget okozhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://cryptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr5613581653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marian Ianku 2018.01.19. 22:40:38

Cum funtioneaza tranzactia
süti beállítások módosítása